Wednesday, May 14, 2008

Salonul ofertelor academice "Alexandru Ioan Cuza" Iasi-12 aprilie



".....misunea oricarei Universitati nu este numai de a raspandi stiinta si de a ajunge sa creeze ea insasi valori, insufland vocatii si intretinand focul sacru la generatiile care i se prezinta!"
Stefan Procopiu


Sambata 12 aprilie. Forfota mare in cadrul Universitatii"Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.
De aceasta data nu vedeam aici decat doar cativa studenti. Si de ce atata forfota??...Elevii claselor a XII a atat din Iasi cat si din alte judete au venit pentru a vedea oferta educationala a facultatii.
In acea zi la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a avut loc cea de-a IX-a ediţie a Salonului Ofertelor Academice, organizat de Centrul de Informare Profesională, Orientare în Carieră şi Plasament (CIPO).
La Salonul Ofertelor Academice, ediţia 2008, au participat
toate cele 15 facultăţi din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, cu informaţii despre programele de studiu oferite şi persoane special desemnate să răspundă la toate întrebările elevilor, precum şi studenţi care să învioreze atmosfera.











Get your own Slide Show!



De cum intrai erai intampinat de catre studentii de la Facultatea de Teatru care aveau pregatit un mic program artistic. Chiar daca erai ferm convins ca nu te-ar interesa aceasta facultate nu puteai sa nu te opresti sa admiri modul exceptional in care s-au gandit sa atraga viitorii studenti. Apoi, placut impresionat puteai merge in continuare sa vezi si celelalte oferte ce veneau dintr-o gama variata ca: Facultatea de Matematica, Facultatea de Fizica, Drept, Filozofie,Psihologie, Litere, Informatica si multe altele.Fiecare incercand sa te atraga intr-un mod propriu .Ca de exemplu Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor(FEEA) a organizat o tombola, care evident a fost atractia cea mai mare.


Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi scoate la concurs pentru acest an un total de 3.382 de locuri la buget şi 8.070 în regim de taxă, împărţite pe cele 15 facultăţi şi 39 de domenii de studii. Detaliile despre numărul de locuri, condiţii de admitere etc. au fost deja afişate pe site-ul Universităţii, www.uaic.ro.